Det beste av norsk håndverk

Vi tilbyr skreddersydde, helhetlige og eksklusive design i tre, forankret i bærekraft, kvalitet og det aller beste av norsk håndverk.

Alt starter med godt treverk. Vi bruker kun den beste kvaliteten og i noen tilfeller er vi med ut i skogen for å merke de beste trærne for hogst. For å lage kvalitet må man vite hva slags tre som egner seg til ulik bruk, det er vi gode på.

Vi skaper unik skreddersøm – vinduer, ytter- og innerdører, trapper, kjøkken, bad, garderobe og annen spesialtilpasset innredning. Gode materialvalg og bærekraftig design gir løsninger som varer.

.

Totalprosjekter

Ofte jobber vi med totalprosjekter for at løsninger og materialvalg skal passe sammen og fremstå helhetlig, men det er ingen forutsetning for å jobbe med oss.

Våre kunder er alt fra arkitekter, interiørarkitekter, entreprenører, byggefirma og privatkunder.

Norskprodusert

Hos oss er alt norskprodusert og det er vi stolte av. Vår kunnskap innen snekkerfaget er utviklet gjennom generasjoner. Vi er tre familiebedrifter som har lagt stein på stein for å komme dit vi er i dag.

Å drive snekkerbedrift er ingen 8-16 jobb, men det er nettopp det som gjør det så spennende. Det er en livsstil.

Lokale snekkerbedrifter

Tilsammen er vi rundt 100 ansatte fordelt på våre 3 bedrifter. Snekkere, montører, interiørarkitekter, kontorarbeidere, tekniske tegnere, maskinoperatører m.m. En gjeng som brenner for det de driver med. For godt treverk, god design og unik skreddersøm.

Vår produksjon er lokalisert på 3 ulike steder i Norge.
Hamran har produsert kjøkken og interiør siden 1930. De holder til på Snartemo utenfor Lyngdal.

Melby som produserer trapper, holder til på Eide utenfor Molde og startet allerede i 1950.

Den som har holdt på lengst av oss er Meling. Tippolderfaren til dagens eiere startet allerede på 1800-tallet som båtbyggere. De holder til på Kvitsøy og produserer i dag skreddersydde vinduer og dører.