Hamran + Tapaskurs

08.11.17

Hamran + Tapaskurs

8. nov. – 18:00 | 21:00

Tapas er en rekke forskjellige spanske forretter/matretter, slik som en blanding av oliven, oster, eller forseggjorte småretter

Bli med oss å tilberede råvarer til flotte retter. Vi lager focacciabrød, aioli, spekeskinkesurret kyllingfilet, kjøttboller i tomatsaus, pastasalat, potetsalat, dadler med bacon, crostinis med spennende og varierende smaker på toppen og enda litt til….. Nyt smaksprøver, og få med oppskrifter hjem.

 

KURSAVGIFTEN DEKKER:

  • Råvarene under kurset
  • Deltagende tapaskurs
  • Oppskriftshefte
  • Hamran forkle til å ta med hjem
  • Utstyr under kurset

 

Oppmøtested: Made By Wood, Hovfaret 4B 0275 Oslo.
Pris pr. person 790,-

 

ETTER KURSET HAR DU LÆRT:

  • Rettene som er nevnt i teksten over
  • Hvordan du kan tilberede rettene og lage disse hjemme
  • Fått innblikk i hva som tenkes rundt tapas og tips som kan gi utslag i mange nye tapasretter.

 

Arrangementet er alkoholfritt. Velkommen !

 

Kjøp billetter