Hamran + Glunot

18.10.17

Hamran + Glunot

18. okt. – 18:00 | 21:00

Hamran får besøk av Raimondo Arnone (Dino) denne kvelden. Han kommer opprinnelig fra Napoli, men bor og jobber nå i Trysil. Dino har i mange år forsket på og utviklet diverse glutenfrie melblandinger. Nå driver han sitt eget kjøkkenverksted med produksjon av glutenfrie produkter. På dette kurset vil Dino snakke om og presentere de ulike produktene og vi skal sammen lage mat med de ulike melblandingene. Denne kvelden får dere være med å lage glutenfri pizza, brød, og enda noen andre glutenfrie retter. For mer info om Raimondo Arnone se www.glunot.no

 

KURSAVGIFTEN DEKKER:

  • Råvarene under kurset
  • Deltagende glutenfritt kurs
  • Oppskriftshefte
  • Forkle til å ta med hjem
  • Utstyr under kurset

 

Oppmøtested: Made By Wood, Hovfaret 4B, 0275 Oslo
Pris pr. person – 890,-

 

ETTER KURSET HAR DU LÆRT:

  • Rettene som er nevnt i teksten over
  • Hvordan du kan forberede rettene og lage disse hjemme
  • Fått innblikk i hva som tenkes rundt glutenfri mat og tips som kan brukes i mange ulike retter.

 

Arrangementet er alkoholfritt. Velkommen!

 

Kjøp billetter